tisdag 29 april 2014

Efter lovet...

Måndagen den 5/5 kommer vi att jobba med ordrepetition och grammatik som ni fick idag. Tidigare har vi haft en övning med orden till djuren. Läsläxa är några sidor om forntiden i häftet som syns i studieplanen. Vi hoppar över det muntliga eftersom vi pratade så mycket om vete och ris.

Sista provet på kursen är bl.a ett ordtest den 16/5. Det står på vilka sidor orden finns i studieplanen. Glöm inte att lära dig en/ett och böjning av verb direkt du möter nya ord. Ordtestet kommer att vara 30 ord som ska placeras i 30 meningar i rätt form= 60p. Godkänt kommer att vara 45p. Se till att verkligen slå upp och jobba med orden. Vi kommer att jobba mycket med dem.

Jag har fått in många sammanfattningar. Några har lämnat in små lappar som är svåra att skriva kommentaren på. Jag sätter en post it-lapp på dem med nån sorts kommentar. Lämna alltid in A4-format som är linjerat, inte heller rutigt papper för siffror och matematik. Små lappar brukar dessutom fastna i kopieringsmaskinen. Tack för hjälpen!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.